Adidasi Spira Catalog adidasi pe arcuri Newsletter Cum alegem
 
 
 
Adidasii pe arcuri (Adidasi Spira) – pentru o miscare mai sanatoasa
 
Fie ca mergem prin oras, fie ca alergam prin parc sau topaim in sala de aerobic minute in sir, cu totii folosim incaltaminte. Si stim ca incaltamintea pe care o folosim este foarte importanta pentru sanatatea picioarelor noastre. Realizam totusi acest lucru doar in momentul in care apar dureri ale talpilor, dureri in glezne, genunchi sau articulatia coxofemurala.

Exista oare ceva mai confortabil si mai bun pentru articulatiile piciorului nostru decat o pereche de adidasi cu talpa moale, flexibila, realizati dintr-un material textil usor? Raspunsul este simplu: o pereche de adidasi pe arcuri!

Adidasii pe arcuri arata exact ca niste adidasi normali, singurul aspect care ii diferentiaza este mecanismul de confectionare a talpii lor. Aceasta, in loc sa fie realizata din cauciuc, foloseste o tehnologie de arcuri speciale, despre care se considera ca a revolutionat industria confectionarii adidasilor, a incaltamintei. Exista modele casual, running, walking si outdoors atat pentru barbati cat si pentru femei.

Conform unor cercetari efectuate de producator, adidasii Spira, la 1000 mile (1.600 Km) alergare pierd aproximativ 3% din coeficientul de elasticitate al arcurilor, spre deosebire de adidasii normali, care la doar 200 mile (320 km) pierd peste 30% din coeficientul de comprimare a talpii."

Beneficii ale adidasilor Spira, in comparatie cu cei normali:

a) arcurile (din calcai si/sau pingea) returneaza energie in proportie de 87-96% (spre deosebire de cauciucul din adidasii normali care doar se comprima)
b) absorb socurile maxime asupra articulatiilor piciorului cu peste 20% fata de adidasii normali
c) oferta un plus de confort, reducand stresul asupra talpilor, calcaielor, gleznelor, genunchilor si articulatiei coxofemurale
d) sunt personalizati in functie de greutatea celui care ii poarta si in functie de tipul miscarii (mers, alergare, drumetie)

Adidasii Spira sunt recomandati tuturor persoanelor:

e) iubitoare de sport (alergatori de cross sau marathon, aerobic, basket)
f) care au probleme cu articulatiile piciorului (glezne, genunchi, articulatia coxofemurala) sau cu oasele piciorului (tibii in special)
g) gravide sau supraponderale
h) care au dureri, probleme sau o sensibilitate marita in zona lombara
i) care doresc o miscare mai sanatoasa


Spor(t) si voie buna!87-96% energie returnata
reducerea socurilor maxime cu peste 20%
garantatie: cel putin 1.600 km alergare
comfort sporit in timpul mersului/alergarii
talpa flexibila si rezistenta in timp
recomandati pentru jogging, aerobic, fitness si persoane cu probleme la articulatiile piciorului (glezna, genunchi)
 
Variante adidasi Spira:
Casual, Running, Walking, Outdoor
 
comenzi@adidasipearcuri.ro
0754 042 648
partenerii nostri
copyright © 2010 adidasipearcuri.ro
Servicii web design Bucuresti