Adidasi Spira Catalog adidasi pe arcuri Newsletter Cum alegem
 
 
 
Despre adidasii Spira
 
Suntem cei care am adus Spira (adidasii pe arcuri) in Romania!

Fosti sportivi de performanta (atletism, volei) cu rezultate notabile la nivel national, in present instructori de fitness si aerobic certificati FRSPT, am descoperit de-a lungul timpului cat de important este sa ne protejam articulatiile picioarelor.

In absolut orice activitate pe care o intreprindem (mers, alergare, sarituri) ne folosim picioarele supunandu-le unui stress mai mare sau mai mic. In functie de greutatea pe care o avem, intensitatea si durata acestor activitati pot aparea dureri ale talpilor, calcaielor, gleznelor, tibiei, genunchilor, articulatia coxo-femurala si dureri ale coloanei in zona lombara.

Adidasii pe arcuri sunt adidasi pentru alergare si, datorita tehnologiei inovatoare pe care o folosesc, va pot ajuta foarte mult in diminuarea impactului fortelor ce actioneaza asupra piciorului. Adidasii pe arcuri spre deosebire de adidasii cu perna de aer, talpa din gel sau spuma sunt realizati in functie de greutatea dumneavoastra si datorita deformarii elastice pe care o suporta va returneaza energie in proportie de 87-96%.

Pe 15 Octombrie 2007, in El Paso, Texas, kenyanul Hillary Kimaiyo, folosind adidasii Spira, stabileste un nou record mondial, la 10 km alergare, cu timpul de 26:01. In interviul acordat presei locale la finalul cursei, acesta confirma calitatile adidasilor pe arcuri asa cum au reiesit ele din experimentele facute de cercetatorii Spira:

- confort in alergare
- reducerea fortelor de impact
- returnarea energiei
- timp de recuperare mai scurt dupa efort

Ca unic distribuitor Spira in Romania, oferim o gama variata de adidasi pe arcuri: adidasi sport, casual, office si outdoors.

Ramane sa va convingeti singuri de calitatea acestor produse. Va multumim si va uram spor(t) in toate. Doamne-ajuta!


87-96% energie returnata
reducerea socurilor maxime cu peste 20%
garantatie: cel putin 1.600 km alergare
comfort sporit in timpul mersului/alergarii
talpa flexibila si rezistenta in timp
recomandati pentru jogging, aerobic, fitness si persoane cu probleme la articulatiile piciorului (glezna, genunchi)
 
Variante adidasi Spira:
Casual, Running, Walking, Outdoor
 
comenzi@adidasipearcuri.ro
0754 042 648
partenerii nostri
copyright © 2010 adidasipearcuri.ro
Servicii web design Bucuresti