Adidasi Spira Catalog adidasi pe arcuri Newsletter Cum alegem
 
 
Impresii adidasi pe arcuri
 
Marian Chiriac, maratonist cu experienta, redactor sef www.alerg.ro

L-am intalnit pe Marian intr-o zi de toamna, cu ploaie marunta. A fost foarte deschis si interesat in a proba adidasii nostri pe arcuri.

Cunoscut in lumea alergatorilor de cursa lunga din Romania, cu experienta bogata in probele de maraton (alerg.ro/about-2), Marian s-a dovedit a fi placut impresionat de adidasii nostri.

Primele cuvinte, dupa ce i-am inmanat adidasii, au fost “Mdap, sunt foarte usori...panza, nu transpira piciorul...speciali pentru alergare…” Apoi le-a privit atent aspectul, i-a pipait si le-a facut un mic test de flexibilitate: “Bun, flexibili…Hai sa ii si probam acum, nu?”. A lasat bocancii de-o parte si a descoperit instant cat de comozi si “saltareti”sunt adidasii. A alergat putin cu ei si ne-a dat OK-ul sau “Da! sunt super ok! Cum se numeste firma? Si…cam cat costa o pereche? As vrea sa imi iau una pentru Bucharest City Marathon-ul ce vine acum pe 17 octombrie (2010).”

 
Mircea Jekov, pasionat de sport,muzica si culoare

Mircea iubeste viata, natura si este un impatimit al sportului. De cand se stie a facut miscare, nu de performanta, ci pentru intretinere personala. Mereu a urmarit, clipa de clipa, sa isi dezvolte trupul si mintea in armonie…sa dobandeasca o minte puternica intr-un corp sanatos.

A practicat atletismul, rugby si de ani buni inotul si fitness-ul. De cel putin 3 ori pe saptamana Mircea face plimbari matinale lungi prin parcurile capitalei indiferent de vremea de afara. Are o cu totul alta mentalitate, sportul fiind pentru el un mod de viata.

Referitor la adidasii pe arcuri, Mircea, dupa ce i-a probat, a ramas placut impresionat:
“Uau! Sunt super! Chiar ca se simte diferenta la picior. Foarte usori, comozi si se aerisesc bine…Mda, buni, merita!”

 
Dna Suciu Aurelia, profesor sportiv, secretar general FRSPT

Avand o experienta bogata in domeniul sportiv (organizare de activitati recreative, cursuri de aerobic, fitness, etc) adepta a unui mod de viata sanatos si tineresc, dna Aurelia Suciu a fost foarte incantata de senzatia “pufoasa” lasata de adidasii pe arcuri:

“In primul rand arata foarte bine! Sunt prezentabili, cu un design frumos si culori vii, energetice!
Au calitate in ei: confortabili, usori si chiar se simte amortizarea arcurilor.
Foarte potriviti, din toate punctele de vedere, pentru iubitoarele de aerobic si jogging!”


 
Cine a mai testat adidasii pe arcuri?
 
Bogdan Stelea
   
Florin Leonte (Legstrong)
   

 

comenzi@adidasipearcuri.ro
0754 042 648
partenerii nostri
copyright © 2010 adidasipearcuri.ro
Servicii web design Bucuresti